-
Gaminimo laikas30min
-
Porcijų skaičius2
-
Peržiūros
Ar laikote save avižinės košės fanu?😎
Man tai tikrai yra viena mėgstamiausių košių, o smagiausia, kad prie jos galima pritaikyti daug įvairių ingredientų ir skonių.🤩 Štai pavyzdžiui rytinę nuotaiką tikrai praskaidrina obuolių pyrago skonio avižinė košė!😋
Man tai tikrai yra viena mėgstamiausių košių, o smagiausia, kad prie jos galima pritaikyti daug įvairių ingredientų ir skonių.🤩 Štai pavyzdžiui rytinę nuotaiką tikrai praskaidrina obuolių pyrago skonio avižinė košė!😋
Ingredientai
Obuolių pyrago avižinė košė
Žingsniai
Žingsnis 1
Puode su vandeniu verdame avižas apie 25min, kol išverda ir sutirštėja.
Žingsnis 2
Atskiroje keptuvėje pakepiname rudąjį cukrų, su šaukštu vandens ir gabalėliais pjaustytą obuolį, bei karijų riešutus.
Žingsnis 3
Į dubenėlius dedame košės, o ant jos viršaus karamelizuotų obuolių ir karijų.
Palikite apžvalgą